Kennismakingsworkshop ACT

Kennismakingsworkshop ACT

Maak kennis met de levensveranderende nieuwe therapievorm binnen de gedragstherapie: Acceptance and Commitment Therapy. Dit is een revolutionaire nieuwe benadering van psychische klachten, en ruimer gezien van menselijk lijden in het algemeen.

Deze wetenschappelijk bewezen therapievorm is werkzaam gebleken bij een arsenaal aan uiteenlopende (psychische) klachten als angstklachten, depressieve klachten, stress, pijn, lichamelijke ziekten, vermoeidheid, burnout, boosheid, verslaving, relatieproblemen, eetproblemen, psychose en vele andere. Het is ook effectief voor niet-psychische problemen zoals het verbeteren van sportprestaties of opvoedingsvraagstukken.

Wil je graag kennismaken met ACT en de diverse tools om te kijken of het binnen jouw functie of jouw organisatie past?

Volg één van onze professionele workshops voor hulpverleners: voor psychologen, psychiaters, psychotherapeuten, mindfulnesstrainers, maatschappelijk of psychologisch assistenten, coaches, huisartsen, verpleegkundigen, diëtisten, leerkrachten, leerlingbegeleiders, managers binnen de GGZ  en andere (geestelijke) gezondheidswerkers.

Let wel: deze workshop is meteen ook de eerste dag van een 6-daagse opleiding. De 6-daagse opleidingen zijn vaak snel volzet. U kan er dus best niet op rekenen dat er op dat ogenblik nog plaats zal zijn om deel te nemen aan het resterende gedeelte van de opleiding.

Wil u zich inschrijven voor de kennismakingsworkshop ACT, klik dan hier. 

Heeft u interesse in de ACT-introductieworkshop, echter bent u niet in de gelegenheid om aan te sluiten bij één van onze uitvoeringen? U kunt dan  geheel vrijblijvend uw interesse kenbaar maken, alsook uw voorkeuren doorgeven (locatie, periode, dag). Zodra er nieuwe uitvoeringen beschikbaar komen, wordt u hiervan op de hoogte gesteld.  Contacteer ons hier. 

Meer info over ACT vind je hier: wat is ACT

Je vindt er ook een woordje uitleg over de link tussen ACT en Mindfulness, ACT en CGT en ACT en contextuele therapievormen. 

Ben je zeer nieuwsgierig naar wat ACT allemaal inhoud en kan je niet wachten met starten?

Dan kan je via de youtubelink hieronder al wat video's bekijken over wat ACT inhoud.

https://www.youtube.com/channel/UCOQAuP3j0cddPPScPtbMgzA

 

Inschrijven? Klik hier

  

Getuigenissen

Vaak gehoorde feedback na deze opleidingsdag komt hier op neer:

  • Deze dag was zo inspirerend! Ik neem meteen een aantal tools mee die ik wil gaan inzetten in mijn praktijk.
  • Ik heb spijt dat ik mij niet meteen heb ingeschreven voor de volledige opleiding!

Het merendeel van de deelnemers aan de kennismakingsworkshop schrijft zich nadien in voor de eigenlijke opleiding.