Masterclass: Compassie gericht werken met ACT - 2 december 2022

2-12-2022 tot 2-12-2022
Professionals

Parc 51

Lummense Kiezel 51
3510 Hasselt

Trainer
Masterclass: Compassie gericht werken met ACT - 2 december 2022

Inschrijven

Prijs: € 0,00

Bij inschrijving hou volgende gegevens bij de hand:

  • BTW nummer indien u zelfstandige bent.
  • Bank- of Paypal gegevens voor de betaling die online verloopt.
  • Nummer Paritair Comité van uw werk, indien u een attest voor educatief verlof wenst te bekomen (enkel bij 6-daagse basisopleiding ACT, Postgraduaat tot ACT-therapeut en opleiding Positieve psychologie)
  • Indien je zelf niet de deelnemer bent maar een naaste inschrijft: adres, geboortedatum en geboorteplaats van de deelnemer.
Heeft u een kortingscode? Geef je code hier in en voeg je korting toe.

Ontdek hoe compassiegericht werken een waardevolle toevoeging kan zijn voor je therapeutisch werk met ACT. Ondersteun je cliënten om milder met zichzelf om te gaan.

Overmatige zelfkritiek en schaamte vormen een belangrijke blokkade voor groei bij cliënten. Wetenschappelijke studies tonen aan dat zelfcompassie een belangrijke bijdrage levert aan het helpen doorbreken van deze blokkade. Zelfcompassie houdt in dat je op een betrokken en ondersteunende manier met jezelf omgaat op moeilijke momenten. In plaats van jezelf te veroordelen bij moeilijkheden leer je met meer mildheid naar jezelf te kijken. In deze masterclass krijg je handvaten aangereikt om je cliënten op weg te helpen naar meer mildheid en zelfacceptatie. We staan stil bij het leren detecteren en aanpakken van blokkades voor zelfcompassie. Daarnaast focussen we op de rol die het zenuwstelsel heeft in het terug leren ontwikkelen van interne veiligheid en draagkracht. Op een ervarings- en lichaamsgerichte manier gaan we aan de slag met het vergroten van zelfcompassie voor jezelf en je cliënt.

 

 Facturatie en betaling