Terugkomdag ACT (Basis) te Hasselt op 18 november

18-11-2021 tot 18-11-2021
Professionals

Parc51

Lummense Kiezel 51

3500 Hasselt

Trainer
Terugkomdag ACT (Basis) te Hasselt op 18 november

Inschrijven

Prijs: € 0,00

Bij inschrijving hou volgende gegevens bij de hand:

  • BTW nummer indien u zelfstandige bent.
  • Bank- of Paypal gegevens voor de betaling die online verloopt.
  • Nummer Paritair Comité van uw werk, indien u een attest voor educatief verlof wenst te bekomen (enkel bij 6-daagse basisopleiding ACT, Postgraduaat tot ACT-therapeut en opleiding Positieve psychologie)
  • Indien je zelf niet de deelnemer bent maar een naaste inschrijft: adres, geboortedatum en geboorteplaats van de deelnemer.
Heeft u een kortingscode? Geef je code hier in en voeg je korting toe.

Regelmatig krijgen we de vraag van onze cursisten om een soort van ‘terugkomdag ACT’ te organiseren. Want na het volgen van de opleiding heb je meestal wat tijd nodig om dingen te laten bezinken. En daarna zou het inderdaad handig zijn om inzichten, concrete cases, oefeningen,  enz… eens te kunnen aftoetsen met onze docenten en/of andere ACT therapeuten.

 

Wel, jullie feedback is ons genegen dus doen we daar iets mee! We organiseren met veel goesting en enthousiasme onze terugkomdag ACT.  Dus iedereen die de basisopleiding gevolgd heeft en wat concreter aan de slag wil, inzichten wil bespreken en aftoetsen, op zoek is naar extra oefeningen of inspriratie,  enz…  is welkom op zo een terugkomdag.