Atrium neemt tak van Allegre over

Atrium neemt tak van Allegre over

“Het vormgeven en bewaken van de opleidingen (om mensen te trainen die anderen psychologisch kunnen ondersteunen) bleek, samen met de toch wel intensieve administratieve opvolging, net te zwaar om nog langer te combineren met de individuele therapeutische begeleiding”, vertelt Annick Seys. “Daarom ging ik op zoek naar een organisatie die deze taak kon verlichten. De hulp werd gevonden bij Atrium, dat gespecialiseerd is in allerhande opleidingen voor bedrijven.”

Atrium neemt dus het opleidingsgedeelte van Allegre over. Voor Pablo Coosemans en Veerle Lenaerts breidt het aanbod op die manier uit met opleidingen om mensen te trainen die psychologische ondersteuning kunnen geven aan werknemers van bedrijven. “In het kader van meer welzijn op het werk, waren we al langer op zoek naar een programma om psychologische ondersteuning in het aanbod te stoppen”, aldus Coosemans. “Door gebruik te maken van de trainers en kennis van Allegre, kunnen we hierin nu de beste kwaliteit bieden.”

Annick Seys zal persoonlijk de overdracht begeleiden en zich nadien gaan toeleggen op individuele therapeutische begeleiding vanuit de praktijken. Ze blijft tevens nauw samenwerken met Matty Paquay en kondigt later dit jaar nog nieuwe initiatieven aan.

 

https://www.madeinlimburg.be/nieuws/atrium-neemt-tak-van-allegre-over/